До последния ми дъх – Епизод 2
22 Гледания

До последния ми дъх – Епизод 2

Михри е скърбяща майка, загубила дъщеря си след голямо бедствие преди години. Заради радикалното решение, което взе след тази загуба, семейството й се разпадна, тя беше изоставена от сина и съпруга си и остана сама. Въпреки това Михри не се предава, тя държеше здраво внучето си, единственият спомен, който й бе останал от дъщеря й, и започна да живее прост малък живот, в мир с това, което животът й поднесе. Докато не научава, че Ейдер, човекът, отговорен за смъртта на дъщеря му и машина за престъпления, е освободен от затвора.

Михри полудява, когато чува, че Еждер е освободен. Сега единствената му мисъл е да го залови, да установи справедливост и да предотврати бедствието, сполетяло собствената му дъщеря, да се случи на друг невинен човек. Михри се доверява на интуицията си и я преследва.

Михри е права в интуицията си. Еждер наистина е замесен в ужасно престъпление веднага след като излиза от затвора. Михри залага професията си и дори живота си на карта, за да му попречи и да го спре.

Има обаче друга връзка, която свързва Ейдер и Михри и никога няма да бъде прекъсната. Това е малкият Умут. Докато Михри се опитва да събере парчетата от разбитото си семейство, тя също влиза в голяма борба да не загуби внука си.

  • Коментари
  • Описание
  • Описание

    Also Known As:

    Son Nefesime Kadar

    Няма коментари.
    Искате ли да сте първият коментирал?